Looking For Anything Specific?

Φωτιεσ Ηλεια / Φωτιά στην Ηλεία: 100 άνθρωποι εγκλωβισμένοι - Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Φωτιεσ Ηλεια / Φωτιά στην Ηλεία: 100 άνθρωποι εγκλωβισμένοι - Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα».

Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.

ΤΩΡΑ... ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ...
ΤΩΡΑ... ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ... from 4.bp.blogspot.com
«ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας.

Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη:

Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το.

Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία.

ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ from 1.bp.blogspot.com
Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ.

Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog:

Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους.

7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα.

ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑ
ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑ from 4.bp.blogspot.com
Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.

Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Posting Komentar

0 Komentar